A vásárlás menete:

1. A webáruházban a rendelési folyamat első lépése, hogy kiválasztja a LIV-Aid terméket a Liv-aid online rendelés és szállítás oldalon.

2. Olvassa el a termék leírását, hogy az ön számára a termék tényleg megfelelő. A termékek várható szállítási határideje általában 4-5 munkanap.

  3. Ha a termék elnyerte tetszését, akkor a gombbal állítsa be, hogy hány terméket szeretne rendelni, majd kattintson a „Kosárba tesz” gombra.

4. Ezt követően a kosár felületre érkezik, ahol látja megrendelését. A rendelés véglegesítéséhez be kell jelentkeznie a webáruházba.

5. a. Amennyiben már korábban regisztrált, adja meg felhasználónevét és jelszavát a bejelentkezéshez.

  5. b. Amennyiben még nem regisztrált kattintson az Új regisztráció gombra. A megjelenő felületen adja meg a belépéshez szükséges felhasználónevet, majd a szállításhoz és számlázáshoz szükséges adatokat. Az adatmezők kitöltése után kattintson a Mentés gombra. A regisztrációról e-mailben kap értesítést. A levélben talál egy megerősítés gombot. A regisztrációja véglegesítéséhez, kéjük kattintson erre.

Sikeres regisztráció után automatikusan bejelentkezik a rendszerbe. A bal oldali menüből válassza a Kosár menüpontot, ahol megtekintheti rendelését.

6. Belépés után kérjük ellenőrizze még egyszer megrendelését

  7. Amennyiben mindent rendben talált, kattintson az oldal alján található Megrendelés megerősítése gombra.

8. A megrendelés állapotáról folyamatosan e-mailben tájékoztatjuk. Megrendelései állapotát weboldalunkon is nyomon követhető. Bejelentkezés után Rendeléseim menüpont alatt láthatja eddigi megrendeléseit és az azokhoz kapcsolódó információkat.

9. A megadott címre postai úton fogjuk a rendelt terméket elküldeni.

scarpe golden goose outlet scarpe golden goose outlet scarpe golden goose outlet scarpe golden goose outlet scarpe golden goose outlet scarpe golden goose outlet tods scarpe outlet tods scarpe outlet tods scarpe outlet tods scarpe outlet tods scarpe outlet tods scarpe outlet valentino outlet online valentino outlet online valentino outlet online valentino outlet online valentino outlet online valentino outlet online casadei outlet online casadei outlet online casadei outlet online casadei outlet online casadei outlet online casadei outlet online balenciaga pas cher chaussures balenciaga pas cher chaussures balenciaga pas cher chaussures balenciaga pas cher chaussures balenciaga pas cher chaussures balenciaga pas cher balenciaga outlet saldi italia balenciaga outlet saldi italia balenciaga outlet saldi italia balenciaga outlet saldi italia balenciaga outlet saldi italia sac lancel pas cher balenciaga pas cher