A honlap fenntartója:

Wolfcraft Media Korlátolt Felelősségű Társaság

Székhely:             1015 Budapest, Donáti u. 53. ZYBE SYSTEM Korlátolt Felelősségű Társaság Székhely: TérképTérkép
Adószám:            13522500-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-739665
Alapítás dátuma: 2005
Kapcsolat:          Farkas Zsolt  0620 9 822 448

Szerverüzemeltetés és fejlesztés: Wolf Craft Média Kft.

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a Wolf Craft Média Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A Wolf Craft Média Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A Wolf Craft Média Kft. weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Zybe System Kft. jogosult.

A Wolf Craft Média Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Wolf Craft Média Kft. azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A Wolf Craft Média Kft. (www.liv-aid.hu) weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a Wolf Craft Média Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a Wolf Craft Média Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

A Wolf Craft Média Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A Wolf Craft Média Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Wolf Craft Média Kft. kifejezetten kizárja.

A Wolf Craft Média Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Wolf Craft Média Kft. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

A Wolf Craft Média Kft. egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.