A vásárlás menete:

1. A webáruházban a rendelési folyamat első lépése, hogy kiválasztja a LIV-Aid terméket a Liv-aid online rendelés és szállítás oldalon.

2. Olvassa el a termék leírását, hogy az ön számára a termék tényleg megfelelő. A termékek várható szállítási határideje általában 4-5 munkanap.

  3. Ha a termék elnyerte tetszését, akkor a gombbal állítsa be, hogy hány terméket szeretne rendelni, majd kattintson a „Kosárba tesz” gombra.

4. Ezt követően a kosár felületre érkezik, ahol látja megrendelését. A rendelés véglegesítéséhez be kell jelentkeznie a webáruházba.

5. a. Amennyiben már korábban regisztrált, adja meg felhasználónevét és jelszavát a bejelentkezéshez.

  5. b. Amennyiben még nem regisztrált kattintson az Új regisztráció gombra. A megjelenő felületen adja meg a belépéshez szükséges felhasználónevet, majd a szállításhoz és számlázáshoz szükséges adatokat. Az adatmezők kitöltése után kattintson a Mentés gombra. A regisztrációról e-mailben kap értesítést. A levélben talál egy megerősítés gombot. A regisztrációja véglegesítéséhez, kéjük kattintson erre.

Sikeres regisztráció után automatikusan bejelentkezik a rendszerbe. A bal oldali menüből válassza a Kosár menüpontot, ahol megtekintheti rendelését.

6. Belépés után kérjük ellenőrizze még egyszer megrendelését

  7. Amennyiben mindent rendben talált, kattintson az oldal alján található Megrendelés megerősítése gombra.

8. A megrendelés állapotáról folyamatosan e-mailben tájékoztatjuk. Megrendelései állapotát weboldalunkon is nyomon követhető. Bejelentkezés után Rendeléseim menüpont alatt láthatja eddigi megrendeléseit és az azokhoz kapcsolódó információkat.

9. A megadott címre postai úton fogjuk a rendelt terméket elküldeni.