Szállítási költség

Utánvételes fizetés esetén:

17 ezer Ft-ig   1.500 Ft

Előre utalás esetén:

24 ezer Ft felett          ingyenes

24 ezer Ft feletti megrendelés esetén kizárólag az előre utalás választható.

Sikeres megrendelés esetén visszaigazoló e-mail-ben megküldjük számlaszámunkat, amelyre kérjük 1 héten belül átutalni a megrendelt tételek árát. Az ellenérték megérkezését követően kezdjük el a megrendelt termék szállíttatását.

A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

Postai csomag esetén, amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni,a csomagról értesítést hagy. A küldeményt ezután az értesítésen megjelölt postahivatalban és az ott feltüntettet határidőn belül (
4-7 munkanapon ) megadott hivatali idő alatt veheti át. Az át nem vett csomagokat a posta visszaküldi. Ebben az esetben a teljes postázási költség a vevőt terheli.
Postai küldemény átvételekor a postás jelenlétében ellenőrizze annak sértetlenségét. Ha a csomag sérült és nincs hozzá mellékelve sérülésről szóló kárfelvételi jegyzőkönyv, kérjük, ne vegye át a csomagot.
Utánvételes küldemény esetén a csomagot a megadott címen bárki átveheti, aki az utánvételi díjat kifizeti. (Minden olyan esetben, amikor a vételár előre ki lett fizetve, a csomagot természetesen csakis a Címzett vagy hivatalos meghatalmazottja jogosult átvenni.)

Postai szállítás esetén a szállítási költség elszámolására a postai utánvét illetve pénzutalvány igazolószelvénye elégséges, így erről külön számlát nem állítunk ki.

Az esetleges szállítási késedelem, illetve a megrendelés teljes vagy részleges meghiúsulása esetén, amennyiben a kiszállítást a Magyar Posta végzi, a Zybe System Kft.-t kártérítési kötelezettség nem terheli.
A fentiektől eltérő szállítási határidők az adott árucikkeknél külön megjelölésre kerülnek.

scarpe golden goose outlet scarpe golden goose outlet scarpe golden goose outlet scarpe golden goose outlet scarpe golden goose outlet scarpe golden goose outlet tods scarpe outlet tods scarpe outlet tods scarpe outlet tods scarpe outlet tods scarpe outlet tods scarpe outlet valentino outlet online valentino outlet online valentino outlet online valentino outlet online valentino outlet online valentino outlet online casadei outlet online casadei outlet online casadei outlet online casadei outlet online casadei outlet online casadei outlet online balenciaga pas cher chaussures balenciaga pas cher chaussures balenciaga pas cher chaussures balenciaga pas cher chaussures balenciaga pas cher chaussures balenciaga pas cher balenciaga outlet saldi italia balenciaga outlet saldi italia balenciaga outlet saldi italia balenciaga outlet saldi italia balenciaga outlet saldi italia sac lancel pas cher balenciaga pas cher