Szállítási költség

Utánvételes fizetés esetén:

17 ezer Ft-ig   1.500 Ft

Előre utalás esetén:

24 ezer Ft felett          ingyenes

24 ezer Ft feletti megrendelés esetén kizárólag az előre utalás választható.

Sikeres megrendelés esetén visszaigazoló e-mail-ben megküldjük számlaszámunkat, amelyre kérjük 1 héten belül átutalni a megrendelt tételek árát. Az ellenérték megérkezését követően kezdjük el a megrendelt termék szállíttatását.

A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

Postai csomag esetén, amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni,a csomagról értesítést hagy. A küldeményt ezután az értesítésen megjelölt postahivatalban és az ott feltüntettet határidőn belül (
4-7 munkanapon ) megadott hivatali idő alatt veheti át. Az át nem vett csomagokat a posta visszaküldi. Ebben az esetben a teljes postázási költség a vevőt terheli.
Postai küldemény átvételekor a postás jelenlétében ellenőrizze annak sértetlenségét. Ha a csomag sérült és nincs hozzá mellékelve sérülésről szóló kárfelvételi jegyzőkönyv, kérjük, ne vegye át a csomagot.
Utánvételes küldemény esetén a csomagot a megadott címen bárki átveheti, aki az utánvételi díjat kifizeti. (Minden olyan esetben, amikor a vételár előre ki lett fizetve, a csomagot természetesen csakis a Címzett vagy hivatalos meghatalmazottja jogosult átvenni.)

Postai szállítás esetén a szállítási költség elszámolására a postai utánvét illetve pénzutalvány igazolószelvénye elégséges, így erről külön számlát nem állítunk ki.

Az esetleges szállítási késedelem, illetve a megrendelés teljes vagy részleges meghiúsulása esetén, amennyiben a kiszállítást a Magyar Posta végzi, a Zybe System Kft.-t kártérítési kötelezettség nem terheli.
A fentiektől eltérő szállítási határidők az adott árucikkeknél külön megjelölésre kerülnek.